Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Máte špatně napsané názvy epizod český demon odkaz
Prosím o opravu dílů u seriálu Baht Oyunu, komplet je 17 epizod a chybí první tři.
Kusuriya no Hitorigoto má špatně datum 13. epizody (minulý týden nebyla), tím pádem je zbytek série posunutý. - IMDB zde.
Zdravím, začal jsem koukat na Sen Çal Kapımı a tady, kde to vysílali mají 161 dílů po cca 45 minutách. Ovšem, když jsem se mrknul na csfd, tak tam uvádí pouze 52 epizod po 110 - 150 minutách, což je v podstatě to samé, co je tady na serialzonu. Takže nevím jestli je to přímo chyba, ale přijde mi to minimálně zvláštní, tak jsem to sem chtěl jen pro jistotu napsat 😁
Vaillon napsal(a):
Zdravím, začal jsem koukat na Sen Çal Kapımı a tady, kde to vysílali mají 161 dílů po cca 45 minutách. Ovšem, když jsem se mrknul na csfd, tak tam uvádí pouze 52 epizod po 110 - 150 minutách, což je v podstatě to samé, co je tady na serialzonu. Takže nevím jestli je to přímo chyba, ale přijde mi to minimálně zvláštní, tak jsem to sem chtěl jen pro jistotu napsat 😁
Neřídíme se podle televizních stanic (které si to rozkouskovávají podle toho, jak potřebují) ani podle csfd, ale podle oficiálních stránek, wikipedie, imdb nebo tvmaze.
nelinka.glacova napsal(a):
Máte špatně napsané názvy epizod český demon odkaz
Nesmyslné, nefunguje ani odkaz.
hudy536 napsal(a):
Neřídíme se podle televizních stanic (které si to rozkouskovávají podle toho, jak potřebují) ani podle csfd, ale podle oficiálních stránek, wikipedie, imdb nebo tvmaze.
Ok ok, díky. Zase jsem o něco moudřejší 😅
U seriálů James May: Our Man in Japan a Our Man in Italy se objevily nové epizody, které tam nemají co dělat - je to mix Japan a Italy dohromady + novinky z Indie, která tu samostatný profil nemá.
Prosím o opravu seznamu epizod u Julie Lescaut podle imdb. Díky předem.
The Toys That Made Us
Poslední 4 epizody první série tam nemají co dělat. Jsou to díly, které tvoří druhou sérii